100% unieke vormgeving in jouw
huisstijl!

100% UNIEKE VORMGEVING IN JOUW HUISSTIJL

Heelinteressant.nl maakt jouw website in jouw huisstijl. Uniek en herkenbaar.

Onze ervaren specialisten ontwerpen jouw website daarom vooral samen met jou.

Voordat wij gaan bouwen neemt onze vormgever contact met je op om jouw visie te bespreken.

Jij vertelt ons alles wat jij aan jouw klanten wilt vertellen en wij maken dit visueel.

Samen maken wij jouw “eerste indruk” totdat jij helemaal tevreden bent.


SPRANKELEND VAN BUITEN INTELLIGENT VAN BINNEN

Jouw website heeft ook een achterkant. Dit noemen we CMS. Het bij jouw website geleverde CMS systeem is uitmuntend te noemen. Het is uiteraard snel, flexibel, stabiel en veilig. Maar ook ongelofelijk gemakkelijk in gebruik. Èn het is een open source software gebouwd op basis van de nieuwste .net technieken. Het CMS systeem draait in de cloud. Hierdoor maakt niet uit waar je bent, vanaf ieder apparaat kun jij inloggen en jouw website beheren. Het CMS systeem is ontwikkeld met als doel; jou, als websitebeheerder, helemaal te ontzorgen. En dat is gelukt.


VINDBAARHEID & ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Die ingewikkelde zoekmachine optimalisatie (SEO) dat is toch wel een gedoe. Jouw website wordt technisch Google geoptimaliseerd. Dit betekent zoveel als dat de door jou gekozen content/zoekwoorden goed geïndexeerd worden door Google. Hierdoor wordt je website beter gevonden en kun jij per pagina de zoekwoorden opgeven. Iedere pagina op je site heeft een SEO-checker die controleert of de zoekwoorden goed staan ingesteld voor die optimale vindbaarheid.Zoals het hoort.


VEILIGHEID

Vinden wij ook een belangrijke om te bespreken. Want je zit niet te wachten op een virus of een hack. Jouw website draait op Umbraco. Het hoofdkantoor van Umbraco controleert de beveiliging van de software en zij brengen ook regelmatig updates uit. Optimaal beveiligd en continue vernieuwend, zo moet het zijn! Dat vonden ook Heinz, Peugeot en Microsoft. Zij hebben daarom ook gekozen voor het Umbraco CMS systeem. Veilig gevoel toch?


COMPLEET

Dat is de website bij Heelinteressant.nl. Je krijgt van ons het totale pakket om van start te gaan. We zijn niet vergeten hoe het ons is vergaan die eerste keer. Wij zijn er om samen te sparren en jou te helpen waar wij kunnen. Korte lijnen en persoonlijk contact.


COMPLEET, COMPLETER, COMPLEETST

Wil je dat wij met jou een logo ontwerpen in jouw huisstijl? Dat kan.

Wil je dat wij de content schrijven voor jouw website? Geen probleem

Wil je dat wij jouw Social Media beheren? Natuurlijk.

Wil je dat wij jouw teksten controleren voor je site online gaat? Doen we.

We sturen jou vooraf een offerte voor deze, meer dan complete, mogelijkheden.

Samen regelen we het!